Zpracování údajů

Na této stránce si můžete přečíst podrobné informace o zpracování osobních údajů a používání souborů cookies. Pracujeme s nejnutnějším minimem údajů, které od vás potřebujeme.

Správce údajů

AMBIENTE s.r.o.

Jiráskova 580
538 03 Heřmanův Městec
+420 602 167 288
ambiente@ambiente.cz

Jaké údaje a proč sbíráme?

Odpověď na formulář

Údaje potřebujeme uchovat pro možnost odpovědi na dotaz, který nám pošlete přes kontaktní formulář na webu. V tomto formuláři sbíráme tyto údaje: jméno, e-mail nebo telefon a text zprávy.

Objednávka služeb, rezervace

Pro možné vyřízení objednávky, nabídky, přípravu smlouvy nebo vystavení faktury potřebujeme tyto údaje: jméno, e-mail, název firmy, IČ, DIČ a fakturační adresu.

Doba uchování

Osobní údaje uchováváme pouze po dobu, která je pro zpracování nutná. V případě, kdy nevznikla smlouva o plnění zakázky, jsou to 2 roky. Pokud došlo k objednání služeb, jedná se o dobu trvání dané smlouvy a 5 let po jejím ukončení.

Vaše práva

  • Požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • Požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • Vyžádat si přístup k těmto údajům a nechat údaje aktualizovat nebo opravit
  • Požadovat výmaz těchto osobních údajů
  • V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Používání cookies

Soubory cookies používáme pro měření návštěvnosti stránek (Google Analytics) nebo pro možnost vyhodnocování reklamy (Seznam Sklik, Google Ads). Měření je anonymizované a pomáhá nám na základě zjištění web vylepšovat a nabízet vám lepší obsah a služby. Cookies můžete ve svém prohlížení zakázat.

Aktuální přehled

Cookie: _gat_253353603
Expirace: 1 minuta
Popis: Návštěvnost Google analytics

Cookie: _gid
Expirace: 1 den
Popis: Návštěvnost Google analytics

Cookie: _ga
Expirace: 1 rok
Popis: Návštěvnost Google analytics

Vymazání cookies

Prohlížeče zpravidla ukládají cookies automaticky. Soubory cookies můžete kdykoliv ve svém prohlížeči vymazat nebo nastavit prohlížeč tak, aby cookies neukládal nebo vás upozorňoval. Bližší informace naleznete v nápovědě svého prohlížeče.

Chci rezervovat

Zábava

Údaje k rezervaci

Po přijetí rezervace vás bude e-mailem nebo telefonicky kontaktovat náš zaměstnanec.